Vill du bli medlem i Örnsköldsviks Brukshundsklubb

Vad får jag som medlem i ÖBK?

Ett Värdepaket: Medlemsförsäkring, Utbildning av certifierade instruktörer, Tränings- och Tävlingsmöjligheter, Tidningen Brukshunden samt Medlemsblad 2 ggr/år

Ordinarie medlem:

575 kr/år (varav 400 kr till SBK)

Familjemedlem:

175 kr/år

Medlem i annan Brukshundsklubb, alternativt Rasklubb under SBK:

175 kr/år

Ungdomsmedlem (7-25 år):

För mer info se www.shu.se
300 kr/år

Genom att betala ditt medlemskap accepterar du att Brukshundklubben spara dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med medlemsvillkoren som framgår här>.