Vill du bli medlem i Örnsköldsviks Brukshundsklubb

Bli medlem

Välkommen till Svenska Brukshundklubben! Utveckla dig tillsammans med din hund - vare sig du är ute efter sköna promenader i skogen, en trogen vän i vardagen eller hundsport.

Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du och din hund tillgång till Sveriges kanske bästa och bredaste utbud av hundkurser. Allt från valp-, lydnads- och tjänstehundskurser till utbildningar för att tävla i hundsporter. Du får dessutom rätt att delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar.

För mer information och för att teckna ditt medlemskap, klicka här>>

OBS! Familjemedlemmar och utlandsmedlemmar behöver kontakta ÖBK för medlemskap, skicka ett mail till kassor@sbk-ovik.se för mer information.