Jag vill bli medlem i ÖBK

Betala in avgiften till klubbens bankgiro 5696-4364.
Genom att betala ditt medlemskap accepterar du att Svenska Brukshundklubben spara dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med medlemsvillkoren som framgår här>.

Glöm inte att ange namn och adress vid inbetalningen. Du måste också ange personnummer.

Ordinarie medlem:

575 kr/år (varav 400 kr till SBK)

Familjemedlem:

175 kr/år

Medlem i annan Brukshundsklubb, alternativt Rasklubb under SBK:

175 kr/år

Ungdomsmedlem (7-25 år):

För mer info se www.shu.se
300 kr/år

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!