KLubbens priser

Örnsköldsviks Brukshundsklubb har ett antal priser som aktiva tävlingsekipage kan söka. Priserna delas ut i samband med årsmötet.

De priser som finns att söka är följande:

För detaljer och regler kring respektive pris läs mer här>>

Om du tycker reglerna är krångliga och svåra att förstå, kontakta gärna någon i styrelsen som kan hjälpa till att förklara dem.

Tävlingssektorns priser

Tävlingssektorns priser du kan söka:
Tävlingsgren/klass: Prisets namn:
Appellklass Appellplakett
Appellklass Hederspris

Styrelsens priser

Styrelsens priser du kan söka:
Tävlingsgren/klass:Prisets namn:
KlubbprisJärpesmyrans GP
BruksklassKM
SökHolmens dag
SkyddZorroplaketten
SpårSkatans vandringspris
RapportRapportpokalen
BSLBSL-priset
IPOIPO-priset
LydnadshundKM
RallylydnadÅrets rallylydnadshund
AgilityHopp-Jerkas Pris
AgilityKM
SM-utmärkelseBruks, lydnad eller agility
KlubbmedlemÅrets ÖBK-are

Ansökan om priser ska vara sekreteraren tillhanda senast 31 december.