Ansökan till tävlingssektorns priser

Medlem ska själv anteckna uppnådda resultat och skicka dessa till tävlingsektoransvarig senast 31/12, endera online eller på papper. Resultaten ska kunna styrkas. Om ett resultat redovisas så ofullständigt att aktiveringspoäng inte kan räknas fram, stryks detta tävlingsresultat.

OBS!!! Fyll i blanketten i alla med * markerade fält, för att delta med ansökan om klubbens priser.

Har du inte fått bekräftelse på din anmälan inom tre dagar, hör av dig igen till tavling@sbk-ovik.se

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.