Synpunkter och förslag

Klubben tar tacksamt emot synpunkter och förslag från som kan utveckla vår verksamhet.

För att allas synpunkter ska komma fram så ber vi dig att att använda detta formulär, då minskar risken att något glöms bort.

Styrelsen tittar på de synpunkter som kommer in via detta formulär, om det dyker upp frågor så tar vi kontakt med förslagslämnaren.

De bästa förslagen som känns genomförbara och relevanta tas sedan med till diskussion på ett medlemsmöte.

OBS!

• Om det är flera personer som står bakom förslaget, räkna gärna upp alla namn i Namn-fältet men lämna bara EN e-postadress (annars fungerar inte formuläret).
  • Anonyma förslag kommer inte att beaktas.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.