Medlemsmöten

ÖBK anordnar medlemsmöten sex gånger per år dit klubbens alla medlemmar är välkomna för att ta del av aktuell information och klubbens dagliga agenda.

Om man har förslag på förbättringar, önskemål eller andra synpunkter så är man välkommen att ta upp det under dessa möten.

Corona Covid-19

För att säkerställa restriktionerna kring Covid-19 så kommer våra medlemsmöten att äga rum utomhus eller i den inglasade delen på klubben, för att kunna säkerställa avstånd. Vi följer utvecklingen och ändrar hur vi genomför medlemsmötena om det behövs.

Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Det innebär att vi uppmanar medlemmar i riskgrupper att inte besöka mötet. Detsamma gäller om du känner minsta symtom på sjukdom.

Medlemsmöten 2020

Plats:
Hundtorpet

Datum:
Söndag 23/2 kl 14.00 – Årsmöte på Studiefrämjandet
Måndag 6/4 – Inställt pga Covid-19
Måndag 1/6 – hålls utomhus
Måndag  17/8 – hålls utomhus
Måndag  5/10 – hålls utomhus
Måndag  7/12 – Grötmöte

Är du intresserad av mötesprotokoll så finns de här >. Du hittar dom också i pappersform i en pärm på Hundtorpet.