Medlemsmöten

ÖBK anordnar medlemsmöten sex gånger per år dit klubbens alla medlemmar är välkomna för att ta del av aktuell information och klubbens dagliga agenda.

Om man har förslag på förbättringar, önskemål eller andra synpunkter så är man välkommen att ta upp det under dessa möten.

Corona Covid-19

Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten när det gäller Corona. Det innebär att vi uppmanar medlemmar i riskgrupper att inte besöka klubbens möten. Detsamma gäller om du känner minsta symtom på sjukdom.

Med anledning av rådande läge med pandemin har styrelsen beslutat att ställa in all verksamhet under resterande tid av året.

Det gäller vårt planerade medlemsmöte, organiserad träning i Agility, träningen i Gideå, planerad träff i Nose work.

Medlemsmöten 2020

Plats:
Hundtorpet

Datum:
Söndag 23/2 kl 14.00 – Årsmöte på Studiefrämjandet
Måndag 6/4 – Inställt pga Covid-19
Måndag 1/6 – hålls utomhus
Måndag  17/8 – hålls utomhus
Måndag  5/10 – hålls utomhus
Söndag  6/12 – Inställt pga Covid-19

Är du intresserad av mötesprotokoll så finns de här >. Du hittar dom också i pappersform i en pärm på Hundtorpet.