Anmäl dig till måndagens digitala medlemsmöte!

Kom ihåg att anmäla dig till det digitala medlemsmötet som äger rum måndag 18 januari, din anmälan behöver komma in innan imorgon den 15/1 I det mail som gått ut till alla medlemmar finns information om hur man anmäler sig.

Alternativa lösningar för årsmötet

På grund av rådande omständigheter i och med Covid-19 så står det klart att vi inte kommer kunna ha årsmöte under årets första månader som brukligt. Styrelsen jobbar därför på att hitta alternativa lösningar. Vi har köpt en licens för att kunna använda verktyget Zoom för att hålla digitala möten. Styrelsen är intresserad av att … Läs mer…

Städlista 2021

För dig som är med och städar och håller det snyggt och fint i vår lokal på Hundtorpet är nu städlistan uppdaterad och finns till höger på sidan med klubbens kalender. Gå in och kolla så du ser när det är din tur att städa. Städlistan finns på kalendersidan >

Nyhetsbrev december 2020

Här kommer årets sista nyhetsbrev från 2020. Nyhetsbrev december 2020 kan du läsa här >> …eller på den sidan som heter Nyhetsbrev där alla nyhetsbrev samlas.

Inställd verksamhet

Med anledning av rådande läge med pandemin har styrelsen beslutat att ställa in all verksamhet under resterande tid av året. Det gäller vårt planerade medlemsmöte, organiserad träning i Agility, träningen i Gideå, planerad träff och träning i Nose work. Det gäller med omedelbar verkan. Vid frågor, kontakta styrelsen.

Ändrade förutsättningar för grötmötet

På grund av Covid-19 och de restriktioner som finns just nu så kommer vi i år inte att kunna hålla vårt grötmöte på traditionsenligt vis, servering av förtäring är inte möjligt. Styrelsen arbetar med att hitta lösningar på hur mötet ska kunna genomföras, mer information kommer.

Bruks- och lydnadsintresserade

Styrelsen har noterat ett ökande intresse för bruks och lydnad, inte minst vid helgens lydnadstävlingar. Vi bjuder därför in till en träff för alla intresserade för att diskutera hur tar vi detta intresse vidare? Ska torsdagsträningarna utvecklas, andra gemensamma träningstillfällen, träningstävlingar, nästa års hemmatävlingar mm. Alla är välkomna oavsett erfarenhet. Välkomna till Hundtorpet torsdag 5 … Läs mer…

Öppen träning i Nose Work 5 december

Lördag 5 december 2020 i IOGT-NTO lokalen i Åte, Överhörnäs är det öppen träning i Nose Work för Örnsköldsviks Brukshundklubbs medlemmar! Passa på och kom och träna och låt dig inspireras av andra aktiva inom Nose Work.