Valberedningens förslag inför årsmöte

Valberedningens förslag till Styrelse samt revisorer 2022 hos Örnsköldsviks Brukshundklubb

Mötesordförande årsmötet: Kristina Nilsson

Kristina tjänstgör som riksdagsledamot. Kristina är en rak person och har demokratin varmt om hjärtat. Hon är öppen för diskussioner, lyssnar in och ser till att det bästa kan göras av situationen. På fritiden tränar och tävlar hon med sin pumi.

Styrelse

Ordförande: Monica Backerholm

Monica har mångårig erfarenhet att själv träna och tävla sina hundar. Tillbringar många timmar på klubben och vet hur allt fungerar samt är mån om dess framtid. Hon har också stor kompetens när det gäller styrelsearbete, är duktig på att uttrycka sig i tal och skrift.

Vice ordförande: Malin N Ögren

Malin har suttit som sekreterare i många år och känner att hon behöver mer tid som den engagerade  instruktör som hon är, samt till klubbens tävlingar. Malin tränar till vardags sin Malinois Enok och kikar på grenarna inom brukset.

Sekreterare: Susanne Gunnarsson (fyllnadsval 1 år)

Susanne har sin andra tollare idag och tränar rally,lydnad och spår (person och vilt). Har drivit hundpensionat i många år och hon har även varit engagerad i djurskyddsföreningen i många år.

Kassör: Anna-Carin Melander

Anna-Carin har tidigare arbetat på en av stadens banker och har på sidan av varit klubbens kassör i över 15 år. Hemma har hon rasen Bouvier och har varit inne i brukssvängen i bra många år.

Ledamot: Helena Hägglund (sittande)

Suppleant A: Julia Hörnfeldt

Julia har suttit som suppleant och provat på styrelsearbetet och vill gärna fortsätta. Julia gillar det mesta men brukset är det dom lockar mest.

Suppleant B: Mari Lundstedt (sittande)

Revisorer

Ordinarie: 

Mariell Dahlin Darebro är en aktiv hundtjej som med sin hund Herman tränar flitigt. Hon är intresserad av det mesta som erbjuds inom hundvärlden.

Ordinarie: Ulf Bolin

Ekonom med 40 årig erfarenhet med bland annat redovisning och revisions uppdrag.  Arbetat 37 år inom Landstinget / Region Västernorrland som ekonomi servicechef Landstinget Västernorrland , ekonomichef Örnsköldsvik sjukhus, ekonomichef Primärvården Västernorrland, ekonomichef Folktandvården Västernorrland.

Suppleant A: Eric Thalén

Eric tävlar bl.a sök med sin vita herdehund. Han har suttit som revisorsuppleant under ett par år och hjälper även anläggning samt andra sektioner vid behov.

Valberedningen 2021

Sammankallande: Emma Lidbom
Ledamot A: Therese Bjuhr
Ledamot B: Carolin Westermark

Kommande arrangemang
Loading...
Nyhetsarkiv